O M S: Čestitka povodom blagdana Uskrsa

O M S: Čestitka povodom blagdana Uskrsa

uskrs

Za slavlje Uskrsa kršćani koji vrijeme računaju po Gregorijanskom kalendaru pripremali su se razmatranjem Kristove muke u pobožnosti Križnog puta, povlačili se u osamu i molili druge molitve. Pripremali su se također djelima milosrđa i ljubavi te obavili uskrsnu ispovijed. Svatko osobno je nalazio načina kako pročistiti svoje srce. Novi papa Franjo u svom prvom Angelusu poručuje da se Bog nije umorio u svom milosrđu, nego se čovjek umorio tražeći Božje milosrđe. Zazivamo Božju milost da zacijeli sve naše rane. Posebno one rane koje je mržnja nanijela, koje je sebičnost i oholost nametnula. Trebamo snagom vjere liječiti sve ono što su sekularizam i relativizam zatrovali u ljudskim srcima a što nije moguće samo ljudskim snagama ozdraviti.

Ohrabreni živom vjerom želimo podijeliti radost jedni drugima iskrenim čestitkama i željama. Zato, Vam želimo da blagdansko svjetlo obasja i učini Vaše korake sigurnijim i hrabrijim. Želimo također puninu radosti Uskrsa svakom osobno i Vašim obiteljima. Podijelimo radost i ovoga velikog Blagdana sa svim ljudima dobre volje s kojima dijelimo ovo izranjeno ali Bogom dano podneblje.

Zato neka Vam je sretan i blagoslovljen Uskrs!

Sa osobitim željama Uskrs čestitamo svim zeničkim svećenicima, župnicima, časnim sestrama te pastoru Biblijske protestantske crkve i svim vjernicima.

Dijeleći s Vama vjerničku radost srdačno pozdravljamo.

 

Članovi OMS-a u Zenici

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE