Portal 072info

O ovim stvarima lažu svi na društvenim mrežama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na Fejsbuku, a naročito Instagramu sve stvari koje nas okružuju deluju lepše bolje, zanimljivije i primamljivije… Zahvaljujući filetrima, dobrim kamerama i velikom broju mogućnosti u Foto šopu možemo manipulisati fotografijama i napraviti sebi ne samo novo lice već i život, poše Cospmopolitan.

Ne dajte da vas zavara nečiji savršen život, jer ove stvari ljudi predstavljau drugačije nego što ustvari jesu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Izgled
Priznajte da ste bar jednom koristili neki program za obradu fotografija kako biste malo izbelili osmeh, stavili filter, ulepšali sebe. Koliko god pokušavali da opravdate sebe kako to nije ništa strašno i čudno, istina je da “lažete” ljude na društvenim mrežama jer to nije prava slika vas. Skroz je u redu što želite da se prikažete u što boljem svetlu, ali činjenice su da ipak koristite neku vrstu “laži” i maske u cilju da se svidite ljudima.

Veze
Na Instagramu i Fejsbuku veza tvoje drugarice deluje kao iz bajke. Međutim, tebi koja znaš sve o njima deluje smešna ta idila. Da li treba još nešto da dodamo da ne veruješ svemu što vidiš na društvenim mrežama i koliko zapravo iluzija tamo ima?

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Izlasci
Tvoji Fejsbuk i Instagram prijatelji imaju tako uzbudljiv život da se prosto zapitaš da li žive na Ibici ili u Srbiji. Slike sa raznih ekstra žurki, splavarenja, restorana koje svakodnevno viđaš ne moraju imati nikakve veze sa dobrim provodom.
Seti se samo koliko puta si izašla, provela se nikad gore, ali tvoja najbolja drugarica je morala da zabeleži sve jednom fotkom. Sigurno su i neki tvoji prijatelji pomislili kako si se provodila, a ustvari si poželela da si to veče ostala kući sa knjigom u ruci.

Putovanja
Znamo svi koliko su nekada iritantne one divne fotke tvojih priajtelja iz Evropskih destinacija dok ti sediš u četiri zida i spremaš ispit. Život nije nekada fer, zar ne? Pomisli samo koliko je fitera utrošeno i sigurno nisu postavili najružije slike zar ne? Da budemo iskreni to ne umanjuje njihov dobar provod tamo, ali uvek pomislite da su možda i preuzeli od nekog autora. Da, postoji i to!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Teretana
Slike u ogledalu sa povrnutom majicom i flašicom vode u teretani postale su hit na Instagramu. Cilj takve fotke verovatno je promovisanje tela i sticanje armije obožavatelja istog tog tela. Ne treba posebno naglašavati da slika u ogledalu ne znači i naporan trening. Možda neko baš želi da se prošeta do teretane i dokaže kako je njegov život uzbudljiv, zdrav i aktivan.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6