O OVOME NIJE PRIČALA: Rialda nije htjela da rodi dijete dečku milioneru

2571991 screenshot 5 ff 750x480 1
Podijelite vijest

Takmičarka “Zadruge” Rialda Karahasanović ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala odnos Sanje Stanković i Filipa Cara i novosti da će možda postati roditelji.

Slušam ovdje izlaganja, ja se slažem negdje, 21. je vijek svi treba da vodimo računa da ne dođe do te situacije, ali mislim da niko nije svjestan da trebamo biti životno sposobni, da ti se stvari posloži da rodiš dijete. Ja sam govorila i Matoroj, da ne priča neke stvari, ali vidim da se potresla, ja ne mogu da kažem da nije kriva, kriva je, nije vodila računa, ko će znati da će iz takvog odnosa doći do te situacije, ali mislim da Matora nije trebala da komentariše to. Ja sam imala dečka milionera, nije mi kartu avionsku platio! Ja sam ga voljela, ne može niko da ostane slučajno trudna, ja sam sa tim čovjekom bila godinu dana, i očekivala sam nešto drugo, naravno – izjavila je Rialda kroz suze.

ČITAJ JOŠ:  Bilal Brajlović na meti nacionalnog vrijeđanja u Zadruzi

– Nijedno dijete nije umrlo od gladi, ti što nisi imala za mlijeko i za hljeba, abortirala si? Sram te bilo! Što si se j*bala sa nekim? Zbog avionske karte si abortirala! provocirao je Čorba, a onda ga je Rialda gađala u bijesu.

Kakve avionske karte?! – uznemirila se Rialda.

Ne može da se opravdava! Ja kažem šta ja mislim! – pravdao se Čorba.


Podijelite vijest