Portal 072info

Obavljena prozivka u NK Čelik

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na stadionu Bilino polje danas je obavljena prozivka nogometaša na koje stručni štab Čelika predvođen trenerom Elvedinom Beganovićem računa u proljetnom dijelu prvenstva u BH Telekom premijer nogometnoj ligi.

Na prvo okupljanje u 2016. godini odazvao se 21 od 22 pozvana igrača,a jedino je izostao Amer Džafić koji se oporavlja od operacije koju je nedavno obavio u Njemačkoj, te će se i on uskoro priključiti pripremama.Trener Elvedin Beganović istakao je zadovoljstvo što će ekipu i u nastavku prvenstva činiti nogometaši koji su nastupali za zeničkog premijerligaša u prvom dijelu sezone. Želja stručnog štaba do početka prvenstva je angažovanje i minimalno dva pojačanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rad ekipe u prvim danima zimskih priprema bit će lakšeg intenziteta, radit će se na provjeri forme i pripremi igrača za napore koji ih očekuju u nastavku, ističe Beganović. Ako izostanu pojačanja smatra da ova ekipa može ostvariti dobar rezultat u nastavku prvenstva.

Direktor kluba Adnan Nuhagić potvrdio je na današnjem okupljanju da će ekipa jedan dio priprema odraditi u Crikvenici, Hrvatska, koja je izabrana kao najpovoljnija ponuda. U toku su pregovori i oko odigravanja pripremnih utakmica,a jedan od mogućih rivala je Rijeka.
Inače, Nuhagić je potvrdio da još nije izabran predsjednik Kluba, ali vjeruje da će do održavanja Skupštine koja će biti održana uskoro, kako najavljuje, mada nije precizirao datum biti poznat i sastav Upravnog odobra.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RTVZE

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)