Objavljena fotografija sa sigurnosne kamere u blizini mjesta zločina: Da li je ovo ubica načelnika prijedorske krim policije Radenka Bašića? 

547D9452 E9A2 491F B21D D2484F1A5C8A
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Objavljena fotografija sa sigurnosne kamere u blizini mjesta zločina: Da li je ovo ubica načelnika prijedorske krim policije Radenka Bašića?

Ubicu načelnika kriminalističke policije Policijske uprave Prijedor, Radenka Bašića, najvjerovatnije je snimila kamera sa jedne zgrade u blizini mjesta zločina.

Bašić je ubijen u ponedjeljak oko 6.50 u prijedorskom naselju Pećani, kada je krenuo na posao, u Policijsku upravu Prijedor.

Nakon brutalnog ubistva, očevici su ispričali da su vidjeli muškarca kako bježi sa lica mjesta, a koji je na sebi imao crnu jaknu i kapuljaču na glavi.

ČITAJ JOŠ:  Lažno se predstavio i uzeo predmete iz policije

Mediji su došli u posjed fotografije na kojoj se vidi muškarac, koji je obučen kao osoba koju su očevici opisali, a koju su inspektori izuzeli sa zgrade u blizini.

ABF394BC 1738 46AA A37F 1B7DC4E23785

Snimak je nastao nekoliko trenutaka nakon ubistva. Iako je rezolucija slike loša, ona bi ipak mogla značajno pomoći inspektorima u potrazi za ubicom.

Na osnovu snimka može se procijeniti visina, težina i druge fizičke karakteristike osumnjičenog, piše Srpskainfo.

GODISNJICA
MARKETING