OBN: JELENA KARLEUŠA POKAZALA ATRIBUTE U ZVEZDAMA GRANDA

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Novo izdanje Zvezda Granda donosi nova uzbuđenja, sjajne kandidate i najbolju zabavu u subotu 10.12.2016. od 20h u programu OBN TV

Najpopularniji muzički show u BiH ali i na Balkanu Zvezde Granda polako se približajavu kraju prvog kruga takmičenja a uzbuđenje je sve veće jer su kandidati sve bolji i bolji. Gledaoce OBN TV i u novom izdanju očekuje sjajna zabava a za to će pobrinuti sjajni žiri. Pravu predstavu pripremiti će Aca Lukas i naravno JK. Lukas će u jednom trenutku odlučiti da počisti studio tako da će se prihvatiti metle a njegovo „temeljito“ čišćenje će Jelenu natjerati na da se popne na stolicu. Gledaoci će imati priliku da vide i atribute kojima JK raspolaže .

Kao mirođija u svakoj čorbi će se upetljati u svaku raspravu i Viki koja će svojim komentarima izazvati smijeh, bijes ali i revolt pojednih članova žirija. Tako će tajanstveni utvrditi da je direktor škole koju je Viki završila već 20 godina u zatvoru a da je škola sada prevorena u konjušnicu jer ona se kiti perjem kojeg nema.

Da iznenađenja u Zvezdama Granda nikada ne nedostaje pobrinuti će se i sami kandidati tako da će jedan od njih na sceni voditi pravu ljubavnu bitku. Ucjenjen od djevojke morati će zbog ljubavi da uradi stvari koje ne želi. Njaga će Jelena bez ustezanja nazvati rogonjom a Lukas šmekerom koji te stvari nebi trebao da radi zbog osobe koja to ne zaslužuje.

Koga će Bosanac nazvati „gadnim ženturačama“, ko je vrač a ko vračara, ko zvuči kao nevin a ko je pobjegao iz ludnice saznajte u novom izdanju Zvezda Granda u subotu 10.12.2016. od 20 sati u programu OBN TV.

GODISNJICA
MARKETING