OBN: Ko je zgodni Umit iz serije Elif?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Zbog velikog  interesovanja javnosti posebno pripadnica nježnijeg pola odlučili smo da otkrijemo nepoznate informacije o zgodnom Umitu iz serije Elif

Simpatije velikog broja gledateljki u Bosni i Hercegovini u zadnje vrijeme privlači novo lice u seriji Elf koja se emituje u programu OBN TV, Emre Čaltili poznatiji kao Umit.

Zgodi Emre rođen je 17.08.1988. u Akšeru. Emre (Umit) ima dva starija brata, a visok je 186 cm. Prije dvije godine je Bio u našoj zemlji i u regionu tako da postoji šansa da zigra i u nekom projektu na ovim prostorima.

ČITAJ JOŠ:  Šatorović: Zašto se Vlada FBiH ne ugleda na region, realni sektor su oslobodili od doprinosa

Dobra vijest za sve djevojke je da nije još uvijek oženjen a loša da je u vezi sa jednom spisateljicom koju je upoznao tokom studija.

U seriji Elif najbliži je sa Emreom Kivilidžimom koji tumači lik Selima. Glumica sa kojom bi najradije snimao vruće scene je Megan Fox.

Glumu je sudirao u Italiji  i Engleskoj a diplomirao je prije par godina. Tečno govori nekoliko svjetskih jezika.

Z sebe kaže da je saosjećajan, veseo, voli svoj posao i trudi se da ga radi što bolje.

ČITAJ JOŠ:  Svaka stopa puta od Nezuka do Potočara je natopljena krvlju

U seriji on je prevarant ali i ne ubica.  Nove dogodovštine sa popularnim Umitom pratite od ponedjeljka do petka u 20:00 u seriji Elif koja se emituje u programu OBN TV.

GODISNJICA
MARKETING