Portal 072info

OBN TV Fenomenalni klinci i klinceze u novom izdanju muzičkog takmičenja!

Novo izdanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze do 15 godina, „Neki novi klinci“ ovoga petka 27.01.2017. je poslije serije Elif u 20:50h.

Gledaoci OBN TV i ovoga petka od 20:50h u programu OBN TV mogu pratiti još jedno uzbudljivo izdanje popularnog muzičkog showa „Neki novi klinci“ u kojem raspjevana dječica i odraslim pokazuju kako izgleda kada se spoje mladost i talenat. Ova dobitna komninacija sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Žiri će i ovoga puta imati težak zadatak od najboljih odabrati najbolje.

Voditeljski duo Milan i Ana će i u novom izdanju biti klincima velika podrška na sceni.

U petak ćemo imati priliku vidjeti i poslušati ove kandidate:

MELANI MARIJANAC ima  14 godina i stiže iz  Zenice. Njeni muzički uzori su kaliopi i Majkl Džekson. Pored pjevanja ona se bavi i karateom. Vrline su joj da je uporna, vrijedna, ima svoj stav. Želi da osvoji zlato na balkanskom takmičenju u karate ali i da pobjedi u Nekim novim klincima. Mane su joj što je tvrdoglava i skroz iskrena.

Pjeva “ Sve još miriše na nju”-Parni valjak

 

NERMANA KEŠKO ima  7 godina i dolazi iz  Hadžića. Pored pjevanja ona igra i folklor. Voli da pjeva pjesme Merime  Njegomir i Rade Manojlović.

Pjeva “Varaš me, varaš me”- Lepa lukić

 

ANĐELA PAVLOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz  Požarevca. Ona svira klavir. Ide u  muzičku školu. Za sebe kaže da je vrijedna i poslušna ali i stidljiva. Muzički idoli su joj Lepa Brena i Neverne bebe.

Peva “Da ima nas”- Neverne bebe

 

ASIM JUSUFOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Živinica- Ugleda se na Šabana Šaulića .Voli da svira i da pjeva a za sebe kaže da voli da se druži sa ljudima.

Pjeva „Samo ovu noć“- Saša Matić

 

 

 

SVETLANA LUKIĆ ima 10 godina i dolazi iz  Beočina . Muzički uzori su joj Lepa Brena , Jelena Tomašević i Tajči. Kad ne pjeva ona trenira odbojku. A za sebe kaže da je uporna.

Pjeva “Mladiću moj”- Zana

 

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ima 12godina i dolazi iz Niša. Znamo je iz prošle sezone. Ona pjeva, svira harmoniku, igra folklore. Voli Snežanu Đurišić. A za sebe kaže da je vrijedna, uporna i poslušna mada malo tvrdoglava.

Pjeva „Ti si moje najmilije“ – Zorica Brunclik

 

ZORAN PETROVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Nove Pazove. On je veoma svestran momak, svira harmoniku, klavijature, gitaru, glumi u pozorištu i pjeva. Za sebe kaže da su mu vrline to što je odličan učenik, dobar muzičar i veliki prijatelj. A mana to što ne umije lijepo da crta. U muzičkom smislu ugleda se na  Lexington bend i Sašu Kovačevića.

Pjeva „Gde smo moja ljubavi“ – Saša Kovačević

 

BARBARA GINOSKA ima 9 godina i dolazi nam iz  Skoplja. Ona najviše voli da pjeva pop pjesme.

Pjeva “Dona”- Kaliopi

 

SANELA MARKOVIĆ ima  15 godina i dolazi iz  Lajkovca. Pored pjevanja ona igra i folklor. Uzor joj je Verica Šerifović. Za sebe kaže da je druželjubiva, ne zna da se naljuti a svojom manom smatra to što je ponekad tvrdoglava.

Pjeva “Niko me nije voleo kao ti”- Snežana Đurišić

 

ANDREA EVI ima  12godina i dolazi iz  Beograda. Andrea u slobodno vrijeme  igra folklor i odlično pjeva rumunske pjesme. Njen muzički uzor je Aleksandra Kovač.

Pjeva: “Čuvam te“- Aleksandra Radović

Podijelite članak

Počitajte još

DŽAN: Većinu recepata sam naučio od svog oca

072info

Nova serija u program OBN TV: Džan

Redakcija

Luka Raco: Mislim da me je zvalo jedno 50 ljudi da mi nude smještaj pošto su me u seriji izbacili iz kuće

Redakcija