Portal 072info

OBN TV Nova sezona “Dejana Talk show”

Zanimljiva izdanja Dejana talk showa na programu OBN Tv su i ovoga vikenda. Subota je rezervisana za priču o vidu i novim metodama liječenja oka a nedjelja za ljubav preko žice.

Subota, 01.10.2016.

BRZO DO JASNOG VIDA

-U subotnjem izdanju Dejana talk showa gledaoci će se moći upoznati sa specifičnim mogućnostima u tretmanu težih problema na oku, raznovrsnu primjenu lasera kod problema na rožnjaci, trajnost i sigurnost laserskih procedura, hirurgiju kod težih, komplikovanih katarakti, trauma i ranijih, nepotpuno rješenih operacija katarakte, previsoke dioptrije, uz primenu binokularne hirurgije i potom REVOLUCIONALNO NOV LASERSKI PRISTUP…. Dejana talk show ove subote, 01.10.2016. je na programu OBN TV u 17:30h.

Nedjelja, 02.10.2016.

LJUBAV PREKO  INTERNETA

Jeste li znali da čak 20% veza započne na internetu? Svakoga mjeseca na takozvanim online dating stranicama je aktivno više od 25 miliona muškaraca i žena širom svijeta. Neki smatraju da je biranje partnera putem interneta poput odabira predmeta iz kataloga, dok simpatizeri internetskih stranica za upoznavanje kažu da hemija ne izostaje već da je, naprotiv, izglednija i dugotrajnija kada tokom dopisivanja dvije osobe otkriju koliko sličnih interesa dijele.. Dejanini gosti ove nedjelje, 02.10.2016. traže ljubav preko interneta…

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box