Portal 072info

OBN TV: Novih osam klinaca večeras u emisiji “Neki novi klinci” pokazuju svoj talenat

Novih osam klinaca se večeras u show Neki novi klinci pokazati svoj talenat!

U trećoj emisiji muzičkog showa „Neki novi klinci“ koji je večeras od 21 sat na programu OBN TV imaćemo priliku vidjeti mlade nade iz cijelog regiona koji će svojim umiljatim glasićima učiniti da da na par sati zaboravimo na svakodnevne probleme i prepustimo se uživanju. Specijalni gost u žiriju je Saša Kapor.

Upoznajte takmičare treće emisije!

Ivana Orlović, ima 13 godina i dolazi iz Donjih Petrovaca. Voli Jelenu Tomašević i njene pesme. U slobodno vrijeme voli da recituje, igra balet i glumi. Svoj talenat naslijedila je od oca.

Meris Karamustafić, ima 13 godina i dolazi iz Sarajeva. Njegovi muzički idoli su Safet Isović i Šaban Šaulić. Pored pjevanja, on svira i harmoniku. Voli da se druži, a mana mu je što nije pričljiv.

Sara Gigova, ima 11 godina i dolazi iz Skoplja. Svira violinu, a voli i hip-hop, latino plesove i moderan balet. Muzički uzori su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Stana Obradović, ima 12 godina i dolazi iz Smedereva. Pored pjevanja umije lijepo i da igra. Njena sestra Jovana Obradović se takmiči u Zvezdama Granda, a njeni muzički uzori su Zorica Brunclik i Verica Šerifović.

Anja Ivković, ima 13 godina i dolazi iz Vršca. Voli Jelenu Tomašević. Veoma je emotivna, ali i tvrdoglava. Ranije je trenirala rukomet.

Petar Petrović, ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. Njegovi muzički uzori su Šaban Šaulić i Emir Habibović. Za sebe kaže da je komunikativan, ali i da je tremaroš. Ranije je trenirao fudbal.

Jelena Miletić, ima 12 godina i dolazi iz Kruševca. Za sebe kaže da je dobra, lepa i poštena. Mana joj je tvrdoglavost. Svira klavir već 4 godine i ide na takmičenje iz solfeđa. 

Lidija Janković, ima 13 godina i dolazi iz Draginja. Trenira fudbal. Ide u 8. razred i ima pozitivnu tremu. Prošle godine se takmičila u Zvezdama Granda. Muzički uzor joj je Zorica Brunclik.

Neki novi klinci su večeras od 21 sat u programu OBN TV!

Podijelite članak