Portal 072info

OBN TV: Stjepan Mesić gost Teleringa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Godinama najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV već godinama čine jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini. Bez cenzure i fraza, opušteno bit će i ove nedjelje, 17.05.2015. od 14:20 sati kada će Mato Đaković ugostiti Stjepana Mesića.

Stjepan Mesić javnosti u regionu ali i u BiH je poznat je po tome što je bio posljednji predsjednik nekadašnje nam zajedničke države Jugoslavije, a onda je sasvim neočekivano 2000.godine izabran za predsjednika Hrvatske.I bez obzira na kontroverze sa crkvom,generalima, HDZ-om ili na neke od grešaka on je i dalje ostao najpopularniji političar u Hrvatskoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sa svojim gostom Đaković će otvoreno i bez cenzure razgovarati o aktuelnim dešavanjima u regionu ali i o mnogim drugim temama o koje imaju skrivenu pozadinu, o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati gdje prestaju politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa danas od 14:35 sati samo na OBN TV.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME