Portal 072info

OČEVIDAC TRAGEDIJE U KOJOJ JE POGINULA PORODICA: Stresno je gledati nepomične ljude u gomili lima

3 193
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u ranim jutarnjim satima (2:15) na cesti Brčko-Lončari preminule su tri osobe.

“Pođeš na posao da zaradiš šta, naleti bijesna glava silovitom brzinom i pobije komplet porodicu. Stresno je gledati nepomične ljude u gomili lima koju vatrogasci kidaju komad po komad i sijeku šasiju kombija da bi ih spasili. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strašno je još što poznajemo te osobe koje su vrijedne i borbene. Jedan monstrum je prekino tri života iz svog bijesa.” – izjavio je svjedok nesreće.

Nezvanično saznajemo da je do nesreće je došlo kada je vozilo marke AUDI koje se kretao iz pravca Brčkog prema Lončarima prešlo u suprotnu kolovoznu traku a zatim i direktno udario u putničko vozilo marke VW, gdje su 2 osobe na mjestu preminule, a treća osoba preminula je na putu do bolnice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preminule osobe su iz Tešnja. Fahrudin Bečirović (71), Dževdeta Bečirović (69) te Almir Dalamić (73) . Vozač automobila Audi prošao je sa lakšim tjelesnim povredama, potvrdio je dežurni policajac PU Pelagičevo.

Nezvanično saznajemo da su se u kombiju prevozili radnici koji su krenuli na posao, a prodavali su polovnu robu i bijelu tehniku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Navodno, do nesreće je došlo kada je vozilo marke AUDI koje se kretao iz pravca Brčkog prema Lončarima prešlo u suprotnu kolovoznu traku a zatim i direktno udario u putničko vozilo marke VW, gdje su 2 osobe na mjestu preminule, a treća osoba preminula je na putu do bolnice.

Podijelite članak
  • 13
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

KRVAVI OBRAČUN U TEŠNJU: U pucnjavi teško ranjen muškarac, počinilac uhapšen

072info.com

ČUDO U SRCU BOSNE: Investicija njemačkog diva u BiH od 9,5 miliona KM…

072info.com

Policija u Brčkom zaplijenila oružje i narkotička sredstva, privedeno devet osoba

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)