Portal 072info

Od boje do oblika ruža – iz njih se čita kakav je karakter žene

Samouvjerene žene biraju crvene ruževe, a nakon nanošenja oblik ruža ostaje zaoštren s obje strane. Romantične će izabrati ružičastu, lojalne smeđu…

Boja ruža koju žena bira govori puno o njezinom karakteru i sklonostima, kao i oblik koji nastaje na njemu nakon nanošenja. Na primjer, samouvjerene žene biraju crvene ruževe, a nakon nekoliko nanošenja ruž ostaje zaoštren s obje strane.

Pogledajte u videu kako po boji “pročitati” osobnost:

  • Smeđa boja – lojalna, samouvjerena, cijeni znanje, neovisna
  • Boja fuksije – slobodnog duha, voli zabavu, spontana, obožava izlaske
  • Ružičasta – tiha, romantična, optimistična, cijeni ljude, nesebična
  • Ljubičasta – buntovna,uživa u novim stvarima, voli eksperimentirati, nekonvencionalna
  • Crveni – voli šefovati, odvažna, voli nove izazove, strastvena, energična
  • Bež – prijateljski raspoložena, čvrsto stoji na zemlji, iskrena je i cijeni iskrenost

Osim po boji, karakter se skriva i u načinu nanošenja ruža, odnosno po njegovom obliku nakon upotrebe.

Ruž izgledao kao da je tek kupljen

Ž. Vuković

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i povučena. Ne voli biti u centru pažnje i neugodno joj je kršiti pravila. Ona strahuje da ne razočara ili povrijedi druge ljude svojim ponašanjem. U poslu je vrijedna i dobra je za timski rad.

Zaoštren je s dvije strane

Radi se o pametnoj i seksipilnoj ženi koja voli koketirati. Samosvjesna je, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspjehe pa to i pokazuje ne mareći izaziva li tako ljubomoru kod drugih.

Lagano zaobljen ruž

Žena s ovakvim ružem u torbici ne preza zaprljati ruke ako je to potrebno. Ona mrze započeti nešto i ne završiti, a radoznalost joj ne poznaje granice. Nije joj neugodno postavljati hrpu pitanja drugima i živjeti baš kako to ona želi.

Izgleda kao skijaška skakaonica

Radi se o vrlo kreativnoj, zabavnoj i odanoj ženi koja voli životinje, a najradije za kućnog ljubimca bira psa. Ona ima naviku na sebe preuzeti previše obveza i tako si stvoriti pritisak.

Udubljen ruž

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako da na njemu napravi lagano udubljen oblik. Ona lako stječe prijatelje, radoznala je  i voli uzbuđenja. Ima dobru intuiciju, ali ponekad zna komplicirati.

Potpuno ravan vrh

Ona je brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. S druge strane zna biti frustrirana tijekom rasprave i sklona je svađi ako netko ima drugačije mišljenje od nje. Romantični filmovi njoj idu na živce.

Podijelite članak
Holler Box