Portal 072info

Od čak šestero Bosanaca u večerašnjem finalu “Zvezda Granda” niko nije favorit!?

Publika će večeras SMS glasovima odlučiti ko će biti pobjednik 9. sezone muzičkog reality showa “Zvezde Granda”. Čak šestero Bosanaca ne smatraju se favoritima jer se očekuje da će podijeliti glasove iz BiH na šest dijelova.

Najveći favoriti, prema rezultatima anketa na Blic.rs i Pulsonline.rs, jesu Beograđanka Tamara Dragić (26) i Filip Božinovski (23) iz Skoplja.

Zanimljivo je da su oboje u ovom takmičenju uglavnom izvodili pop pjesme. Tako su Tamaru prozvali nasljednicom Vane, a Filipa porede sa Tošetom Proeskim.

S druge strane, ljubitelji narodnjaka najviše tipuju na pobedu Biljane Sulimanović (18) iz Jakova, koja je treća na listi favorita. Osim njih, u superfinalu će se takmičiti i Marina Stankić, Biljana Marković, Alen Hasanović, te Bosanci Sead Hodžić, Naida Bešlagić, Harun Mehmedagić, Semir Jahić, Belma Karšić i Haris Berković, pišu srbijanski mediji.

Superfinale će se održati u dvorani “Boris Trajkovski” u Skoplju. Pobjednik će dobiti stan u beogradskom naselju Vidikovac i album, a vicešampion automobil.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box