vakcinacija beograd
01, April, 2021, Belgrade - Vaccination of citizens, who registered through eGovernment, against the COVID-19 virus continues at the Belgrade fair. Photo: Milan Maricic/ATAImages 01, april, 2021, Beograd - Na Beogradskom sajmu nastavlja se vakcinacija gradjana, koji su se prijavili preko eUprave, protiv virusa COVID-19. Photo: Milan Maricic/ATAImages
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
Kurbani 2021

Od danas građani Bosne i Hercegovine mogu besplatno da se vakcinišu u Srbiji, kako je to juče i najavio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, dodajući da će istovremeno moći da dobiju certifikat o vakcinaciji kao i građani Srbije.

Vučić je nakon sastanka sa delegacijom Republike Srpske, rekao da će građani Republike Srpske i iz cijele BiH moći kao i građani Srbije da se vakcinišu gdje god hoće u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Loznici i bilo kom drugom gradu ili pograničnom mjestu.

“Mogu potpuno besplatno da se vakcinišu i da dobiju sertifikat o tome kao i građani Srbije”, rekao je Vučić ističići da imamo dovoljno vakcina, kao i da smo uspeli u poslednjih dvadesetak dana da vakcinišemo novih oko 630.000 – 640.000 građana.

Predsjednik Srbije je poručio da Srbija ima dovoljno vakcina za cijeli region i pozvao građane BiH da se vakcinišu.