ceca i arkan1 e1627207872493 750x425 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Nedavno je na TV prikazan serijal „Junaci doba zlog“. Našla se tu i Ceca Ražnatović i njen život podijeljen u tri etape, što se njoj naravno nije dopalo, niti joj odgovarao način na koji je predstavljena likom i djelom.

FIXGEHALT

A lik je zapravo kako je seoska djevojčica postala srpska mati, kako je tobože patriota jer je pjevala namjenske pjesme u kojima je odvlačila pažnju masama sa zločina kojih je činio njen suprug Arkan i njegove pristalice. Odvlačila pažnju sa tih njihovih zločinačkih poduhvata. E, to je Cecino ratničko djelo.

Srpska majka i razdoblje sa Arkanom, kriminalom, malverzacijama, i uopšte mutnim radnjama. Njihovo vjenčanje je takođe bilo sa predumišljajem organizirano. On u crnogorskoj narodnoj nošnji, a ona u srpskoj što je većini otišlo u previd. Zaluđivali narod kićerajem, seljaklukom, primitivizmom. Ona je bila i bliska sa ubicama Zorana Đinđića i sa Palmom, i uopšte sa zemunskim klanom.

Naveli realizatori ta njena tri razdoblja života, a preskočili onaj predratni, kada je „mali cvetak“ pokupio Ilidžanski laureat a nedugo zatim otisnula se na tezgarenje na kome je i upoznala svoju veliku ljubav Haru Samardžića. Nisu valjda htjeli da zaokruže da je “srpska mati” smrtno bila zaljubljena u oženjenog Samardžića!

LIDER