“Od muža mi je napravio invalida”: Bolna ispovijest žene prodavca lubenica kom je nasilnik smrskao glavu čekićem

policija 2
Podijelite vijest

Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca koji teško je povređen sredinom jula kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62), kako saznajemo od njegove supruge Zorice, izašao je iz bolnice. U potresnoj ispovijesti za Telegraf, kaže da “joj je nasilnik upropastio muža i da je svaki dan strahovala sa kćerkom Tanjom za njegovo stanje”.

– Muž je izašao iz bolnice. Ali mora strogo mirovanje, non-stop je na kontrolama. Upropastio ga je… Zoran ne sme više da se savije, neće moći više da radi, ne smije ništa, kao invalid. Kćerka Tanja i ja smo strahovale svaki dan šta će biti sa njim, bilo nam je mnogo teško – kaže Zorica M.

ČITAJ JOŠ:  Otac djevojčice sve otkrio: Radnik škole polno uznemiravao dvije učenice

Navodi da su ona i kćerka Tanja svaki dan strahovale za njegovo stanje dok je bio u bolnici.

– Ima naprsnuće lobanje. Nisu ga operisali, primao je terapiju. Može da hoda, ali ne smije na sunce, može da izađe ispred kuće kada je hladovina, ali to je to. Nama je važno da je ostao živ, da je sa nama – priča ona drhtavim glasom i dodaje: “Uglavnom samo leži, mi se nadamo da će biti bolje. Ali opet kažem, važno je da je preživio”.

Ističe da ne voli da se sjeća tog dana kada se sve dogodilo…

ČITAJ JOŠ:  Muškarcima obećavala brak: Uhapšena djevojka zbog 600 prevara

– Ne želim da se sjećam tog dana. Neka je moj Zoran stabilno. A što se tiče tog koji ga je napao, ne znam ništa. U zatvoru je, ali ne znamo ko je. Neka sud to vodi kako treba. Mi u sud nikad nismo ušli, a ovo neka ide svojim tokom – navodi Zorica.

Takođe kaže da je Zoran ponovo dao izjavu u kojoj je naveo da ne poznaje muškarca koji ga je napao.

– Taj čovjek mu je samo uletio u kombi i počeo da ga udara. Isprebijao ga ni krivog, ni dužnog. On je pobjegao kada su ljudi počeki da gledaju šta se dešava. Uhapšen je i u zatvoru je, još uvijek je u pritvoru, jer nije prošlo ni 30 dana – priča ona.

ČITAJ JOŠ:  Hrabra radnica skočila na naoružanog pljačkaša

Podsjetimo, Zoran je 19. jula prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga “što me tako gledaš”. I prije nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Nesrećnom čovjeku tada su konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma lobanje.

Teško povrijeđeni čovjek odmah je rekao da ne poznaje nasilnika i da mu “ništa loše nije uradio, čak ni gledao u pravcu njega”.

Telegraf


Podijelite vijest