Portal 072info

Od ovog prizora s Hvara će se i manje osjetljivima okrenuti želudac

Hrvatskom portalu net.hr čitatelj je poslao sliku koja svjedoči o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi jedini besplatni WC na trajektnom pristaništu u Sućuraju na Hvaru. Ako imate slab želudac, ne čitajte ovaj tekst dalje.

Ovakve slike definitivno ne idu u prilog hrvatskoj turističkoj ponudi te svakako šalju lošu sliku o hrvatskom turizmu i kulturi. Ovako izgleda besplatni WC koji se nalazi u trajektnom pristaništu u Sućuraju na Hvaru.

“Nadam se da vam ne trebam opisivati miris unutar kabine sa zatvorenim vratima na +35 stupnjeva”, piše zgranuti čitatelj.

Preko puta ovog WC-a je ulaz u toalet za koji je potrebno izdvojiti ni manje ni više nego sedam kuna. Ni to našem čitatelju ne bi bio problem, da zbog toga ne morate imati sitan novac koji ne možete dobiti ni u susjednom kafiću, a ni na blagajni Jadrolinije sa obrazloženjem da “im treba i da nemaju”.

Fotografije su snimljene 24.08. u poslijepodnevnim satima.

Svaki put se iznova zgrozi

Još jedna čitateljica javila se s Hvara s istom temom. Ona je Hrvatica koja živi u Švedskoj i svako ljeto ide na odmor u Hrvatsku. “Iako već ‘znam što me čeka’, svaki put se iznova zgrozim”, piše ona.

Ove godine je s prijateljicom iz Švedske, koja je prvi put u Hrvatskoj, odlučila posjetiti Hvar. Uzele su trajekt za Stari Grad, a na dolasku u luku ih je dočekao “šarmantan” prizor.

“Pun trajekt turista koji se naginju na ogradu da vide more i otok, kad stoji čovjek na molu i piša u more!! Na majici mu jasno piše ‘Lučka Kapetanija’. Užas i sramota. Nisam mogla vjerovati svojim očima! Pa recite mi jel’ to normalno ponašanje jednog zaposlenika da piša u more pred punim trajektom turista?!”, pita čitateljica.

net.hr

Podijelite članak