AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Od posljedica koronavirusa preminuo je Džemal Mujanović (43) iz Sarajeva. Mujanović je bio nastavnik fizike u osnovnoj školi “Zajko Delić” i OŠ “Izet Šabić.

Veliki broj prijatelja i kolega se oprostio od Mujanovića.

Jedan od njih je i Saudin Sivro, predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH koji je pružio podršku i izrazio saučešće porodici.

– U posljednje vrijeme život nam često donosi neprijatna iznenađenja a jedno od njih je vijest o iznenadnoj smrti kolege, Džemala Mujanovića, čovjeka veselog duha, člana SSOOiO FBiH i nastavnika fizike u JU OŠ “Zajko Delić” i JU OŠ “Izet Šabić”.

Duboko potreseni sa žaljenjem, tugom i nevjericom smo primili ovu vijest, zatečeni činjenicom da se još jedan mladi život ugasio tako iznenada. Za ovakve vijesti nikada niko nije, niti može biti spreman.

5171509
Potpuno zatvaranje je neizbježno? – Sarajevo ima 555 novih slučajeva zaraze, 13 građana je preminulo
SARAJEVO 16/03/2021 u 09:58 h
Anadolu Agency
Pravda za Davida poručuje: Ako Ustavni sud ne donese odluku, protesti u Sarajevu
BIH 15/03/2021 u 19:48 h
U ime SSOOiO F BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege i prijatelja – našeg Džeme.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima prenesete iskrene izraze podrške i saučešća porodici, prijateljima, radnim kolegama, učenicima i svima onima kojima je Džemal bio istinski prijatelj i koji je ostavio neizbrisiv trag u dušama i srcima onih koji su ga poznavali.

Posebni ljudi žive u našim srcima i kada nisu pored nas, istakao je Sivro.