Od sada i u ZDK: Otvorena podružnica Vienna osiguranja VIG u Zenici

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U Zenici, na adresi Londže 90, otvorena je nova podružnica Vienna osiguranja VIG. U znak dobrodošlice, sve klijente koji do 30.04.2023. godine zaključe bilo koji ugovor o osiguranju, očekuje do 20% popusta, kao i poklon iznenađenja.

Otvaranjem podružnice u Zenici, usluge nosioca titule najboljeg životnog osiguravatelja u BiH od sada su „nadohvat ruke“ i za oko 350.000 stanovnika i više od 18.000 privrednih subjekata na području Zeničko-dobojskog kantona. 

„Obzirom da značajan broj naših osiguranika dolazi iz ovog dijela BiH, otvaranjem podružnice u Zenici im se na svojevrstan način želimo zahvaliti na dosadašnjem povjerenjute im obezbijediti još bolju skrb i uslugu. Takođe, kao najbrže rastuće društvo u segmentu neživotnih osiguranja, želimo približiti naše proizvode i usluge svim građanima i privrednicima Zeničko-dobojskog kantona, ali i skrenuti pažnju na značaj osiguranja. Osiguranje najvrijednijeg – života, zdravlja i imovine, danas više nego ikada je potreba, a ne luksuz“, govori Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG. 

Kontinuiranim širenjem mreže podružnica, Vienna osiguranje VIG dodatno učvršćuje svoju poziciju na tržištu životnih osiguranja u BiH te nastavlja ekspanziju u segmentu osiguranja imovine, zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju nezgode, ne zaboravljajući pri tome ni društveno odgovorno poslovanje. Naime, prilikom otvaranja podružnice, Vienna osiguranje VIG uručilo je donaciju u vrijednosti od 2.000 KM Savezu izviđača Grada Zenica.

„Jako pozitivno me je iznenadila inicijativa iz Vienna osiguranja da podrže naš savez   u cilju promocije izviđaštva kao pokreta koji djecu i mladež upoznaje s prirodom, omogućava im druženje i učenje vještina korisnih u budućem životu, kako u civiliziranom svijetu, tako i u divljini. Ovuvrijednu donaciju ćemo iskoristiti za kupovinu šatora koji su nam potrebni za naše redovne izviđačke aktivnosti, ali i za takmičenja. Veliko hvala Vienna osiguranju na ovom jako korisnom poklonu te posvećenosti zdravom životu mladih u prirodi“, rekao je Edin Šarić, predsjednik Upravnog odbora Saveza izviđača Grada Zenica.

Vienna osiguranje VIG je jedno od vodećih osiguravatelja života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.