Portal 072info

OD SADA I U ZENICI: Proizvodi Dite u supermarketu Lider

Sponzorisana objava

Novootvoreni supermarket LIDER na adresi Bistua Nouva, na putu prema Perinom Hanu, osim što svakog vikenda za brojne kupce priređuje akcijske cijene artikala zbog čega su za kratko vrijeme postali omiljeno mjesto za kupovinu velikog broja zeničke javnosti, podržava domaće proizvode.

Osim što u zeničkoj regiji imaju najpovoljnije cijene, svojim posjetiocima nude više od 30.000 artikala što kupovinu u LIDER-u čini mjestom na kojem možete pronaći sve što vam je neophodno. Pored navedenog, novootvoreni supermarket idealan je i zbog igraonice za djecu što će vašu kupovinu sa mališanima učiniti još ugodnijom, a ljubazno osoblje svojim profesionalnim i stručnim savjetima olakšat će vam sve nedoumice oko kupovine i izbora artikala.

LIDER PERIN HANUgostiteljski objekat u sklopu supermarketa također je prednost više, a nakon 17. jula svi posjetioci mogu koristiti i usluge restorana. Ovaj ugledni domaći i zenički supermarket možete posjetiti svaki dan od 7 do 21. 30 sati, a važno je istaći kako je za sve posjetioce obezbijeđen i besplatan parking prostor.

Odlične vijesti stižu iz zeničkog supermarketa Lider, u kojem možete podržati Fabriku deterdženata Tuzla – DITA, budući da u svom supermarketu od jučer u više od 30.000 artikala ponosno ubrajaju i proizvode Dite.

Vidimo se u supermarketu Lider, podržimo domaće, kupujmo domaće.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box