75385FA6 5CDE 4A75 8129 60F616E3EB9E
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Šerif Konjević, osim za velikog pjevača, važi i za jednako velikog domaćina. Vilu koju posjeduje na Ilidži izgradio je za potrebe svog mira i isključivo od svog rada. Kako objašnjava, voli kada mu je kod kuće lijepo, ali se, međutim, sam nije mnogo bavio uređenjem životnog prostora. Ta uloga je, naime, pripala supruzi.

FIXGEHALT

Sa druge strane, bez obzira na veliki uspjeh koji je postigao uz pjesme, svakako pamti odakle je potekao, kao i koliko ga je iznenadilo što je prvu nekretninu uspio da kupi zbog čuvene „Bijele vjenčanice”.

Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – pričao je u jednoj emisiji pjevač pa se zatim i prisjetio te svoje prve zarađene nekretnine, iz perioda kad još nije bio stekao veliku popularnost.

Zaradio sam mnogo novca zbog pjesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspjeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao. Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živio. Nisam htio da pišem ulicu, ali ovo je dovoljno.

LIDER