Portal 072info

Odbila prosidbu, dobila račun na 200.000 dolara

slika (4)

Žena iz Melburna koja je odbila bračnu ponudu dobila je račun u iznosu od 200.000 dolara za sve ono što je njen partner navodno potrošio na nju tokom njihove veze.

Šezdesetpetogodišnji Brus Dasting navodno je bio u vezi sa četrdesetdvogodišnjom Mari Lakomb koja je bila njegov učitelj plesa. Lakombova poriče da je bila u vezi sa Brusom, ali on tvrdi da posjeduje listu svih novčanih transakcija koje su uključivale nju i njenu djecu tokom veze, uključujući tu i posjete zubaru.

Kada je Lakombova odbila njegovu bračnu ponudu, Dasting joj je poslao račun putem svojih advokata tražeći od nje da mu vrati svaki cent koji je na nju potrošio.

„Sve ovo je bio njen pokušaj da se igra sa mojim osjećanjima kako bi mi izvukla još novca – tako ja gledam na to. Nikada joj ništa nisam dao, pozajmljivao sam joj novac i sve sam uredno bilježio“, tvrdi Brus.

Sa druge strane, Lakombova tvrdi da joj je sav novac, sem pozajmice od 25.000 dolara, dat iz dobrote.

„Kada sam se uselila u svoju kuću, on je otišao i kupio krevete za mene i moju djecu. Nisam to tražila od njega. Naši odnosi su se pogoršali kada sam odbila da se udam za njega. Ta prosidba je bila šok za mene“, dodaje ona.

Lakombova tvrdi i da je radila kao Brusov asistent, ali da nikada nije bila plažena za to.

„Gdje je novac koji sam zaradila radeći za njega sve ove godine? Kada bude sjeo i odlučio da mi da moju platu, onda ćemo se dogovoriti oko razlike“, izjavila je Lakombova.

B92

Podijelite članak