Portal 072info

Odbjegli američki pedofil deportiran iz Bosne i Hercegovine

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Michael R. Vucic, učitelj iz Illinoisa (SAD), uhapšen je u Hercegovini sredinom septembra ove godine pod sumnjom da je zlostavljao učenice iz škole u kojoj je predavao.

U Hercegovini uhapšen Michael R. Vucic, osumnjičeni pedofil iz SAD-a

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na osnovu naloga Okruga Lake, Illinois, Služba za poslove sa strancima BiH je 12. decembra u blizini  Mostara, Bosna i Hecegovina,  uhapsila Michaela R. Vucica, koji je tražen po osnovu optužbi da je počinio predatorski kriminalni seksualni napad i kriminalni seksualni napad u vrijeme kada je bio uposlen kao nastavnik u Lakeside, oblast Illinois. 

Jutros je Vučić odveden iz  Bosne i Hercegovine pod pratnjom Šerifske službe SAD da bi se u Americi suočio sa optužbama. Ambasada SAD u BiH pozdravlja izuzetan rad Službe za odnose sa strancima koja je pronašla i uhapsila Vučića,  kao i Granične policije koja je asistirala u njegovom odlasku. Ovaj slučaj je odličan pokazatelj  pozitivne i dugotrajne saradnje Ambasade SAD i institucija za provođenje zakona u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz press službe Američke ambasade u BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME