AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Nakon što su ljubitelji Massima Savića uspjeli da nabave ulaznice za koncert u Sarajevu i Zenici, ipak isti koji je planiran u Sarajevu za 8.mart, a u Zenici za 10. mart neće se održati pod ovim datumima. Kako su istakli organizatori, ali i sam Savić, uzrok odgode koncerata jeste bolest popularnog pjevača, te su organizatori na oficijelnoj Facebook stranici poznatog pjevača istakli nove datume, ali i ono što je Massimo Savić poručio svojoj publici:

„Izuzetno mi je žao što na ovogodišnjoj dodjeli Porina ne mogu nastupiti. Ovog puta bronhitis i kašalj su jači od mene. Pod temperaturom zaista nisam u stanju pjevati i žao mi je što se ovo događa u tako nezgodno vrijeme. Do zadnjeg trena sam se nadao da ću ipak moći nastupiti”, kaže Massimo te dodaje: “Igrom slučaja ovog puta ću se zateći ispred malih ekrana i pratiti tko je sve osvojio nagrade i kako je izgledao cjelokupni show. Uvjeren sam da će u Spaladium Areni biti odlično i da će nagrade otići onim glazbenicima koji to zaista zaslužuju za svoj prošlogodišnji rad. Vjerujem da ću se brzo oporaviti i da će, osim nekih pomicanja termina u mom koncertnom rasporedu, sve druge obveze proteći u najboljem redu.”

Od nedjelje, 8.3. u Sarajevu je trebala krenuti BiH turneja.

Zbog ove iznenadne situacije koncerti se pomiču, a novi koncertni datumi su:

20.3. Tuzla (prebačeno sa datuma 13.03.)
21.3. Sarajevo (prebačeno sa datuma 8.3.)
22.3. Zenica (prebačeno sa datuma 10.3.)
24.3. Mostar (prebačeno sa datuma 11.3.)

Koncertni prostori se ne mijenjaju!

Massimo je za Dan žena trebao nastupiti u Sarajevu i tome se izuzetno radovao: „Osjećam veliki respekt prema sarajevskoj publici i ne bih želio da moj koncert u Sarajevu bude ‘odrađen’ reda radi. Velika se povijest rock&rolla pisala iz Sarajeva i osjećam da i ja moram dati svoj maksimum, ali prehlađen to ne mogu. Ne želim publici u BiH pružiti išta manje nego svoj maksimum.“

Ulaznice kupljene za „stare“ koncertne datume po gradovima BiH vrijedit će za nove koncertne datume. Ukoliko vam novi datum ne odgovara, tada molimo svoje ulaznice čim prije vratite na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili.

U Massimovo ime, kao i u ime organizatora koncerata, ispričavamo se svima zbog novonastale situacije.

Untitled