Portal 072info

Odgovor vam je pred nosom: Radi li vaš dragi ove stvari, znači da vas voli

I muškarci i žene su po prirodi egocentrična bića. Najviše nam je stalo do nas samih. No, sve dok se ne zaljubimo

Zaljubljivanje je divna stvar. Ali može uzrokovati i malo stresa. Želite se prepustiti, ali vas neprestano koči jedno pitanje: ‘Da li on mene voli?’ Čini li on ovih osam stvari, nemate razloga za brigu.

1. Skoro svako jutro vam pošalje poruku

Činjenica da ste vi prvo na što pomisli kada se probudi, dovoljno govori koliko je zainteresiran. Iako se neki muškarci pokušavaju suzdržavati od slanja takvih poruka, ukoliko je doista zaljubljen, to će ipak biti jače od njega, piše Elite Daily.

2. Provjerava kako ste

I muškarci i žene su po prirodi egocentrična bića. Najviše nam je stalo do nas samih. No, sve dok se ne zaljubimo. Tada nas jednako zanima i kako je osoba koja nam je ukrala srce. Ukoliko vas nekoliko puta tjedno naziva, naizgled bez razloga, znajte da je zaljubljen.

3. Pomaže vam

Ukoliko mu nije problem doći po vas autom kada to od njega zatražite, otići u trgovinu, baciti smeće… i pri tom ne prigovara jer se morao odreći vlastitog komoditeta, to je znak ljubavi.

4. Zablista kada vas ugleda

Ljubav je sreća. Ljubav je radost. Ljubav ispunjava um lijepim i pozitivnim mislima. Ne možeš to sve imati na umu i pri tom ne imati osmijeh na licu. Ako se nasmiješi kada vas ugleda, znači da vas voli.

5. Doista vas sluša

Kada vaš muškarac brine o vama toliko da želi do u detalja znati što se događa u vašem životu, znači da vas voli. Zanima ga što ste radili, što ste vidjeli, jeste li taj dan u nečemu doživjeli uspjeh ili neuspjeh. On želi znati o vašem danu, jer želi biti dio toga iako nije bio pored vas.

6. Zanima ga vaše mišljenje

On želi znati što vi mislite o nečemu jer cijeni vaše mišljenje. Cijeni način na koji vidite svijet i želi svoj svijet uskladiti s vašim što je više moguće. Kada vas muškarac voli, on želi da aktivno sudjelujete u njegom životu iako to katkad čini nesvjesno.

7. Daje vam bolju polovicu

Daje vam da spavate na strani kreveta koja vam se više sviđa iako je i njemu draža. Daje vam veću polovicu sendviča, posljednji zalogaj kolača, bolje sjedalo u kinu… On vam daje bolju polovicu, jer vjeruje da ste vi njegova bolja polovica.

8. Štiti vas

Hoda po vanjskoj strani pločnika, jer ako auto slučajno skrene, udarit će njega umjesto vas. On vas hrani. On brine o vama. On je uvijek tu kada se osjećate loše ili bolesno. Kad muškarac brine o vama bolje nego što se brine o sebi, znači da vas voli.

Podijelite članak