Odjeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi!

Interesantan je podatak da je 11 posto pripadnika jačeg pola prekinulo vezu sa ženom, jer nisu mogli da podnesu njen stil odjevanja.

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

On je neodoljivo sladak, ali bi bio daleko privlačniji ako skine taj ružičasti džemper i ešarpu. Žene ove modne dodatke ne vole da vide na muškarcu, pokazalo je istraživanje TLC-a. Zanimljivo je da bi skoro polovina pripadnica ljepšeg pola pristala da izađe sa loše odjevenim muškarcem, prije nego sa onim koji slijepo prati trendove.Studija, u kojoj je učestvovalo 1000 muškaraca i 1000 žena, pokazala je kako će 64 odsto žena muškarca procjeniti na osnovu načina odjevanja, dok će 48 odsto tipova izgraditi svoj stav o djevojci na osnovu garderobe.

Interesantan je podatak da je 11 odsto pripadnika jačeg pola prekinulo vezu sa ženom, jer nisu mogli da podnesu njen stil odjevanja.

Jeftine ekstenzije, pirsing na licu, previše šminke, tanga gaćice koje vire iz pantalona, previsoke potpetice, iskrzan lak na noktima, sportski kombinezoni i leopard print su stvari koje odbijaju muškarce. Kako vas ne bi gledao ispod oka, čime možete umanjiti šanse da ostavite dobar utisak, najbolje je da izbjegavate kosu sa šarenim pramenovima, velike minđuše, dokoljenice, svečane kombinezone i trenerke.

Ono čega bi tipovi trebalo da se odreknu ako žele da osvoje damu su ženski šalovi, cipele sa potpeticom, minđuše, duboki V izraz na majicama, dugačke ogrlice i prekratke pantalone. Takođe, moraju da se odreknu farmerica koje padaju prenisko, bejzbol kape okrenute naopako i čarape u kombinaciji sa sandalama.Poznate dame kojima su muški učesnici istraživanja dali najvišu ocjenu su Kejt Midlton, Dženifer Aniston, Kejt Mos, Viktorija Bekam i Dženifer Lopez.