Odličan trik za testiranje parfema u trgovini

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jeste li trenutno u potrazi za novim parfemom? 

Ili ste u potrazi za savršenim mirisom za svoju mamu, sestru, najbolju prijateljicu ili dečka? Kako god bilo, ovaj će vam trik biti koristan, posebno u ovo vrijeme darivanja, ako se odlučite za mirisni poklon.

Već vam je poznat onaj osjećaj kada uđete u trgovinu ili parfimeriju te počnete njuškati razne mirise pa vas već nakon nekoliko minuta počne boljeti glava, a mirisi se počnu miješati.

ČITAJ JOŠ:  Kako je čokolada postala hrana ljubavi za Valentinovo

No, toga više neće biti uz ovaj jednostavni trik.

Sve što bi trebalo da učinite jeste da testirate miris na onim malim testerima, koji stoje u svakoj parfimeriji na policama te ga pomirišete. A nakon toga, pomirišite unutrašnjost svoje ruke, prije nego prijeđete na sljedeći miris.

Zašto ovo pali? Vaša koža miriše potpuno neutralno za vas pa vam to njeno mirisanje između isprobavanja raznih mirisa, pomaže u “čišćenju nosnica” i olakšava vam da razaberete različite arome.

ČITAJ JOŠ:  Sedam parfema koji, kada ih nanesete, traju 24 sata

Brzo, jednostavno i efikasno i ne trebate sa sobom da nosite zrna kafe, za koje je odavno poznato kako imaju jednaki učinak.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING