Portal 072info

ODLIČNE VIJESTI: Semir-Sale pobijedio opaku bolest, stigao iz Turske!

Nakon što smo početkom mjeseca jula apelovali na sve dobre ljude da još jednom pokažu svoju humanost i spremnost te pomognu Zeničaninu Durmo Semiru-Saletu koji boluje od Carcinoma embryonale testis, a sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za odlazak u Tursku kako bi uradio PET nalaz, zenička javnost još jednom je pokazala spremnost da pomogne u ovakvim i sličnim situacijama. Tako smo 21. jula obavijestili naše čitatelje da se uz pomoć dobrih ljudi novac za Saletovo liječenje prikupio, a nakon čega je zajedno sa svojom suprugom prekjučer otišao put Turske na kliniku ACIBADEM.

Jučer je po dolasku na kliniku obavio neophodne kontrole kao i PET nalaz, a danas su mu od strane ljekara saopćeni i rezultati PET nalaza. Nakon dobre vijesti da je novac za Tursku prikupljen, ponosno objavljujemo kako je mladi Zeničanin uspio pobijediti opaku bolest budući da su očitavanja nalaza bila više nego odlična.

Ovu vijest Sale je večeras odmah po dolasku iz Turske podijelio na svom Facebook profilu, kazavši:

“Dragi moji, prije nekih sat vremena vratio sam se iz Istanbula potpuno zdrav čovjek, pobijedio sam opaku bolest i ne mogu da vam opišem koliko sam sretan. Ne znam šta da kažem, samo želim da se zahvalim svim mojim prijateljima i poznanicima koji su mi omogućili i pomogli oko svega, te koji su bili uz mene i podržavali me.”

Podijelite članak