Odlučio na neobičan način uručiti sinu poklon pa gestom podijelio javnost (VIDEO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kad sin poželi automobil za rođendan, on automobil i dobije! Bar u ovom slučaju. A ovaj tata uradio je to u svom stilu.

Na snimku koji se dijeli društvenim mrežema vidi se maleni, dječiji automobil kako ga dovozi veliki šlep, sa sve crvenim balonima koji se vijore!

Ovaj snimak objavljen je na Instagramu, a rekacije na ovakav poklon djetetu su razne – komentari su pljuštali.

Jedni su se oduševljavali: “Istopila sam se od slatkoće… srećan rođendan”, “Lijepo i simpatično, živjeli!”, “Svaka čast na ideji, tata”, ali drugima se ovo nikako nije dopalo, smatrajući da je ovo “čist snobizam” ili “seljacizam”.

“Kad vam je jedini način da usrećite dijete da mu kupite nešto materijalno”, glasio je komentar osobe koja je bila izrevoltirana ovim dječijim poklonom.

“Da niste iskompleksirani ne bi kačili ovo na internet već bi privatnost svog djeteta zadržali za sebe. Ali naravno, moraju svi da vam se dive što ste mu kupili nešto čemu se nije ni radovao… Teški kompleksi i jadni roditelji, sreću ne možete ni materijalnim da kupite”, glasio je još jedan komentar osobe kojoj se ovaj postupak roditelja nije dopao, prenosi Blic.

“Ovo je više da se odrasli pokažu, djetetu je dovoljno da dobije autić”, glasio je još jedan komentar.

GODISNJICA
MARKETING