Odrekao se kćerki pa ponovo šokirao: “Želim sina”

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević, zajedno sa majkom napustile su oca Zorana, a od tada se on redovno oglašava na društvenim mrežama.

On je riješio da se odrekne njih, te je nakon razvoda od supruge riješio da potraži novu partnerku preko Instagrama.

Zoran je istakao da ne mari za komentare jer ženu traži preko društvenih mreža, ističući da ovoga puta želi sa novom ženom da dobije sina.

“Neka za dopisivanje”, napisao je Zoran najprije, a potom je uslijedio novi Instagram stori:

“Nemam šta da krijem od vas. Otvoreno i sve transparantno. Da živim sam ne mogu i ne želim. Svako ima pravo na grešku pa tako i ja. Ako sam se za..bao i oženio se pogrešno prije 25 godina mogu sada da ispravim grešku. Želim da nađem za sebe ženu koja će da me podržava u svemu. Hoću još djece, hoću ono što nisam imao. Želim sina”, napisao je Đorđević.

On ističe da mu se javljaju djevojke, ali da nije pronašao pravu.

“Previše cura ima ali još uvijek nema one prave. P.S. Vjerovatno kada budem našao ono što tražim, na društvenim mrežama više me nećete viđati. Sa vama sam uvijek išao otvoreno bez obzira koliko me to koštalo na kraju”, objasnio je on.

Podsjetimo, porodica Đorđević našla se u centru skandala nakon što je Zoran prijavio nestanak kćerki i supruge u Parizu, a one su samo željele da prekinu kontakt sa njim, te se danima nisu javljale.

Blic