Screenshot 2 43
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 11, 2022 @ 10:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Glumac Rowan Atkinson u javnosti je najviše upamćen kao legendarni Mr. Bean koji je samom pojavom nasmijavao ljude širom svijeta. No, iako je riječ samo u ulozi, ni za njegov privatni život ne možemo reći da je dosadan.

Zvijezdu “Crne guje” zavoljele su sve generacije, a iako je nedavno proslavio 67. rođendan, samo nekoliko godina prije ponovo je postao otac i to sa 26 godina mlađom glumicom Louise Ford.

Atkinson je tada već imao dvoje odrasle djece. Iz svog jedinog braka sa Sunetrom Sastry dobili su sina Bena i kćerku Lily, koja je izrasla u svestranu ljepoticu.

Iako su je mnogi poznavali kao kćerku slavnog glumca, njena karijera, ali i put koji je izabrala upisali su Lilyno ime u svijet slavnih.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Još kao mala krenula je očevim stopama, glumeći kao 9-godišnjakinja u filmu “Tooth” iz 2004. koji govori o Zubić Vili koja je izgubila svoje moći. Zajedno sa ocem, glumila je i u komedijama “Mr. Bean’s Holiday” i “Johnny English Reborn”.

Kasnije, otkrila je svoju ljubav prema kabaretu i počela nastupati na nekoliko različitih mjesta. Nakon što je njen nastup stekao slavu, dobila je i svoj show “Lily” koji je postao veliki hit.

I danas niže uspjehe, a bavi se i muzikom te na svom SoundCloudu redovno objavljuje pjesme.

Rowan i Sunetra razveli su se nakon 25 godina braka, kada se glumac počeo zabavljati sa Louise Ford s kojom je dobio i dijete, kćerku Islu.

Uoči svih dešavanja, Lily je bila jako pogođena zamjerajući ocu što je napustio njenu majku. Nakon njihovog razvoda, ali i toga što je Rowan uplovio vezu sa dosta mlađom ženom odbacila je očevo, a uzela djevojačko prezime njene majke.

Kćerka i otac u javnost su dospjeli i kada je Lily obrisala sve zajedničke slike s glumcem.

Nakon rođenja trećeg djeteta, Rowan je najavio kako će uzeti pauzu i posvetiti se porodici kako bi njegova partnerica mogla nastaviti sa karijerom koja je tada bila u usponu.

Iako YouTube kanal Mr. Beana prati preko 29 miliona ljudi koji se njegovim dogodovštinama smiju iz dana u dan, Rowana je ova uloga koštala glave.

Na vrhuncu slave obolio je od depresije, jer se, kako je sam rekao, ni u privatnom životu nije mogao odvojiti od tog “nezrelog lika, kojeg ne podnosi”.

LIDER