Portal 072info

Održan predizborni skup SBB BiH Zenica u Stranjanima

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost održao je predizborni skup u mjesnoj zajednici Stranjani. Čitanjem biografija od strane  mladih Nerme Hamzić  i Amara Kubata , predstavljena je lista kandidata  SBB za Gradsko vijeće Zenica.

Prisutnim mještanima obratio se  kandidat Džemal Rošić :

– Na području Stranjana među prioritete treba uvrstiti i vaše probleme vezane za kanalizaciju, javnu rasvjetu, i osposobljavanje društvenog doma koji trebalo da bude centar svih društvenih , kulturnih i sportskih zbivanja u ovom rudarskom kraju.  Trudićemo se da se rudarima koji su sastavni dio koncerna Elektroprivrede obezbijede bolji uslovi rada, jer je podzemna  eksploatacija uglja vrlo teška ukoliko nema savremene mehanizacije- kazao je između ostalog  Rošić.

Svoju podršku kandidatima dao je i zastupnik u Skupštini ZDK i bivši vijećnik Edhem Fejzić:

– Vijećnici SBB i zastupnici u skupštini, i do sada su pokazali veliko zalaganje za rješavanje problema svih građana Zenice. I sam rudar, znam s čime se susreću mještani Stranjana, i dok sam živ boriću se za bolje uslove rada svih rudara. Lista SBB-a je najbolja lista na ovim izborima- kazao je Fejzić.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box