Oglas za posao u Beogradu: Za roštilj majstora nude platu kakvu u BiH samo rijetki imaju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Možda djeluje lako, ali biti dobar majstor za roštilj je pravi podvig, posebno na Balkanu gdje se meso konzumira gotovo svakodnevno u svim porodicama, i to u velikim količinama.

Prema nekom “generalnom” opisu posla, uloga majstora za roštilj je da priprema mesne specijalitete i da ih peče kako treba (posebno da izbjegne ljepljenje); on/ona održava vatru roštilja, ali i vodi računa o bezbjednom čišćenju roštilja, i brine se za ostali inventar i prostor, opremu i robu.

ČITAJ JOŠ:  Djeca pokušala da ubiju oca: Kćerka ga držala, sin ga ubo nožem 41 put

Iako se u oglasima često navodi da vam nije potrebno prethodno iskustvo za ovu poziciju, ono je svakako poželjno. A kako je restorana i objekata sa brzom hranom u Srbiji i Beogradu sve više – tako raste i interesovanje za roštilj-majstore, piše Telegraf.

Za oko zapada jedan oglas zaljepljen na vrata poznatog novobeogradskog restorana – nudi se plata od čak 100.000 dinara, odnosno oko 1650 KM.

Telegraf piše da se uz pomenutu platu nudi stalno zaposlenje, da je radno vrijeme 8 sati i to u dvije smjene.

ČITAJ JOŠ:  Sljedeće sedmice zastoji na granici Hrvatske i Srbije, preporuka “preko BiH”

Kako je rekao vlasnik, druga smena se završava u 23 sata. Plaćeni su topli obrok, odmor, a radi se šest dana u sedmici.

Pa ipak, već sedam dana je ovaj oglas aktuelan, ali još niko se nije zaposlio.

“Prije 7 dana smo postavili oglas i još nismo nikoga zaposlili. Svi bi dobru platu, ali niko ne bi da radi. Šalu na stranu, ima dosta posla, mi zato podrazumjevamo da radnik ima i bakšiš i da mu taj dodatni novac ide na zaradu. Naravno da od zalaganja zavisi i njegovo napredovanje, koje je izvjesno”, ispričao je vlasnik.

ČITAJ JOŠ:  U srednjoj Bosni se otvara novi pogon, traži se više od 100 radnika

GODISNJICA
MARKETING