Portal 072info

Oglasila se Jasmina, kćerka Bakira Izetbegovića, o imenovanju Jutjubera CeriXa za direktora

F3A494F0 734D 470B 83E0 0EF0B920B3F1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bh. jutjuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH predložen je za v.d. zamjenika direktora Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine.

Pojedini mediji su danas objavili informaciju da je Cerić zaručnik kćerke lidera SDA Bakira Izetbegovića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na cjelokupnu situaciju, na svom Facebook profilu reagirala je kćerka prvog čovjeka SDA, Jasmina Izetbegović. Ona je demantirala da je još uvijek u vezi sa bh. jutjuberom. 

– Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. 

S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno – napisala je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dodaje da Adnanu želi svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima. 

– Također, bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda “Youtuber”. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave – zajljučila je Jasmina Izetbegović.

Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Bivši zet Bakira Izetbegovića otkrio kakve mu poruke stižu svaki dan u inbox

072info.com

Adnan Cerić zvanično imenovan za zamjenika direktora Agencije za statistiku BiH

072info.com

ZET IZETBEGOVIĆA: Youtuber Adnan Cerić imenovan za v.d. direktora Agencije za statistiku BiH

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)