DCDC82E4 D7DF 4E62 9031 631B0CCDA02F
AUTOR: K.H.
DATUM: stu 19, 2021 @ 8:25
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
FIXGEHALT

Svakim danom javnost saznaje sve više informacija o vezi pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

NER FIT

Ovim povodom se čak za medije oglasila i Draškova baka Gospava, koja je za “Blic” nedavno izjavila da Tanja nije djevojka za njenog unuka, jer već ima dvoje djece, kao i to da on ima drugu djevojku koja je nepoznata javnosti.

A sada se u priču uključila i Tanjina majka Živana kojoj se nisu svidjele riječi Stanivukovićeve bake Gospave i koja je oduševljena budućim zetom.

“Dobro je da se neko sjetio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude sretna poslije svega što je preživjela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmjeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu djevojku kad svi znaju da je to moja Tanja”, kaže Živana za “Kurir” i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banje Luke.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Ističe da Gospava “nema pojma” te da ionako ne živi s njim.

“Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima djecu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namjere ima sa mojom ćerkom”, kazala je majka pjevačice.

Naglasila je da ga je vidjela jednom kad je dolazio.

“Jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banju Luku, kaže da se tamo osjeća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih prijetnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo”, poručila je Živana.

Dodala je da Dušan, Tanjin bivši muž, ne može da preboli što je ona nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca.

“Ako se bude ponovo udavala, voljela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku”, rekla je majka Tanje Savić.

LIDER