Oglasila se zaštitarka koju je Ronaldo pogodio loptom: Kad sam ga vidjela pitala sam se jesam li mrtva

5C0E12F7 8A15 47D0 A1B2 E98B70926B60
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Osim senzacionalnog preokreta i pobjede Jang Bojsa nad Mančester junajtedom (2:1) u centar pažnje dospio je još jedan detalj s utakmice u Bernu. 

Naime, tokom zagrijavanja Kristijano Ronaldo (Cristiano) je loptom u glavu pogodio jednu zaštitarku, te je doslovno oborio s nogu. Njoj su u pomoć pritrčale njene kolege, a ubrzo se pored Marise Nobil (Marise Nobile) pojavio i Ronaldo, koj je preskočio ogradu i došao provjeriti da li je s njom sve uredu.

– Lopta me pogodila u glavu i pala sam na zemlju. Trenutak poslije, vidjela sam Ronalda iznad sebe. Pomislila sam. O moj Bože, jesam li mrtva? Ronaldo je rekao: ‘Ne, ne. Izvinjavam se! Šta se desilo? Jesi li dobro?’ Osjećala sam veliku bol, ali kada sam vidjela Ronalda i glavobolja je nestala – otkrila je zaštitarka švicarskim medijima.

Portugalac je nakon meča poklonio dres zaštitarki, a nakon utakmice se pojavio video trenutka kada lopta pogađa Maris. Zaista djeluje bolno, naročito kada uzmemo u obzir s kakvim udarcem raspolaže Ronaldo.

GODISNJICA
MARKETING