Oglasio se direktor škole u kojoj je učenik kamenom pogodio nastavnicu

Oglasio se direktor škole u kojoj je učenik kamenom pogodio nastavnicu

Radenko Savić, direktor bijeljinske Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ u kojoj je učenik u srijedu, 25. oktobra, kamenom pogodio nastavnicu, rekao je za ATV da nastavnica D. L. nije predavala učeniku koji ju je povrijedio, te da ne vide povezanost što se tiče toga.

Ona je, nakon izlaska iz zbornice, rekla učeniku da mora izaći iz škole, a onda je dječak izvadio kamen iz desnog džepa i pogodio je u glavu.

„Učenik naše škole ušao je u prostorije škole, gdje ga je dežurni nastavnik pitao šta treba. Učenik je na to odgovorio da čeka brata, na šta mu je dežurni nastavnik saopštio da mora izaći iz škole. Prilikom izlaska iz zbornice, nastavnica geografije D. L. je isto to saopštila učeniku, da treba da izađe iz prostorija škole, na šta je on izvadio kamen iz desnog džepa i pogodio nastavnicu u glavu. Nakon toga odmah je reagovao i školski policajac“, rekao je Savić.

Rekao nam je i da je prije sedam dana bio jedan incident između njega i jednog učenika i taj postupak je u proceduri.

“Sve institucije su obaviještene, treba i vodi se disciplinska komisija koja još nije završila svoj posao“, rekao je direktor ove škole.
 
Prethodno je načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić na konferenciji za novinare naveo da se radi o dvanaestogodišnjem učeniku. On je upućen na liječenje u Banju Luku.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS