Oglasio se menadžment hotela Pahuljica o požaru koji je buknuo sinoć

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon požara koji je sinoć buknuo na Vlašiću pričinjena je velika materijalna šteta na hotelu Pahuljica. Tim povodom oglasio se menadžement ovog hotela.

Njihovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

– Dragi naši gosti, prijatelji i partneri Hotela Pahuljica, te svi koji ste bili uz nas, nemili događaj koji se odvijao u noći devetog na deseti mart, požar koji je zahvatio dio Hotela, napravio je izuzetnu materijalnu štetu ali što je najbitnije – nije bilo povrijeđenih i ugroženih gostiju ili uposlenika.

Upućena policijska patrola

Odmah po prijavi o požaru upućena je policijska patrola te dvije vatrogasne ekipe koje su bile angažovane na gašenju požara uz naše hrabre radnike i kolege.

Posebno se želimo zahvaliti svima koji su učestvovali u akciji gašenja, Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik, Dobrovoljnim vatrogasnim društvima Turbe i Bruneji, mještanima sa područja MZ Šišava, Mudrike i Vitovlje, te naravno i našim radnicima.

Zahvala Općini

Želimo se zahvaliti Općinskoj upravi Travnik, načelniku Kenanu Dautoviću, te svim instucijama iz Travnika i Srednjobosanskog Kantona, koji su bili podrškom uz nas sinoć.

Uprava Hotela Pahuljica, i pored značajne štete i snažnih emocija koje su obuzele čitav kolektiv, ima namjeru započeti u najkraćem roku restauraciju i saniranje nastale štete, kako bi Hotel opet zasijao za svoje goste u još ljepšem izdanju. Hvala vam. Hotel pahuljica Vlašić – saopćeno je iz Hotela. 

Avaz