milos6 1 1024x671 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
NER FIT

Ruska plesačica Arina Vološina iznijela je jučer šokantne tvrdnje o vezi sa glumcem Milošem Bikovićem.

FIXGEHALT

-Skoro godinu dana nisam živjela svoj život jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali, nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku spominje Boga). Do posljednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali, 31. jula sve se potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo. –  navela je između ostalog Arina i podigla veliku prašinu.

Ubrzo poslije nje poruku javnosti poslala je još jedna Miloševa bivša Barbara Tatalović.

-U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje cijene nego reputacija. E pa, baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada djevojka želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživjela i da od cijele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja vjeruje u farsu potvrdim da to što je napisala itekako ima smisla, napisala je Tatalovićeva.

LIDER

Svjestan da se njegovo ime provlači po svjetskim medijima, i da fanovi očekuju da se oglasi i kaže nešto, Miloš nije dugo čekao, već se samo kratkim postom na Twitteru obratio svima.

-Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića, sve je što je Miloš napisao, podsjetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je poslije raskida sa njim za njega imala samo riječi hvale.