bp horz 725x518 1
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 11, 2021 @ 15:25
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Nakon što je jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase juče priveden na saslušanje u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS, radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrću dvadesetjednogodišnje jutjuberke Kristine Đukić poznatije kao Kika, oglasio se njegov otac, sveštenik Nenad Ilić.

Boganov otac nije želio da komentariše povezanost sina sa smrću mlade influenserke.

„U romingu sam, požurite molim vas“, rekao je on, a na pomen imena tragično preminule jutjuberke dodao je:

„Čuo sam, strašno mi je žao i ne zna šta da kažem“, rekao je sveštenik prenose beogradski mediji.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Podsjetimo, po nalogu Posebnog tuzilastva za VTK lice Bogdan Ilic zvani “Baka prase” se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Djukic koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama. Posebno tužilastvo je izdalo zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragicnog dogadjaja. O ishodu navedenih radnji javnost ce biti obavještena blagovremeno“, saopšteno je iz tužilaštva.

Baka Prase i Kristina Đukić bili su u verbalnom sukobu tokom protekle dvije godine.

Kontroverzni jutjuber je snimao klipove o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama.

Njih dvoje su se raspravljali i u jutarnjem programu televizije Prva.

Kika je tada u intervjuu za „Blic“ izjavla da zbog Prasetovih uvreda dobija pretnje od njegovih fanova.

„U suštini dobijam prijetnje i uvrede od male djece, ne shvatam ništa lično i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi … možda je bolje da ne izlazim iz kuće“, izjavila je ona nakon rasprave sa jutjuberom.

Srpska javnost bila je zgrožena navodnim uvredama koje joj je uputio Baka Prase – ostalo je nejasno da li je iznosio laži o njenom zdravstvenom stanju, govoreći da ide na hemioterapiju.

„Nikada nisam išla na hemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se izvinio ukoliko idem na hemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, „Čekaj, da li treba da idem na hemoterapiju da bi mi se ti izvinio?“, bukvalno je rekao da je okej vrijeđati, jer je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izliječio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva… ja sam mršava i ne mogu da se ugojim. Neko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo „r“ , ode kod logopeda i ne može da riješi problem. Nije okej vrijeđati tuđi fizički izgled“, rekla je Kika u pomenutom intervjuu, a komentarišući svađu sa jutjuberom u jutarnjem programu.

Baka Prase je u oktobru 2019. godine, nakon svađe sa Kikom, objavio i skandaloznu i sramnu pjesmu pod nazivom „Je l te nije blam“ u kojoj je najstrašnije vređao nju i njenu majku. Pjesma ima skoro osam miliona pregleda onih koji glorifikuju online zlostavljanje.

LIDER