Portal 072info

OGLASIO SE SEMIR JAHIĆ: “Da budem iskren nisam se nadao da ću…”

Semir Jahić i Haris Berković su se zajedno vratili iz Skoplja zadovoljnih lica jer su osvojili prvo odnosno drugo mjesto na velikom finalu.

Semir Jahić je na svom Facebook profilu poručio svojim glasačima slijedeće:

“Dragi moji,

Želim da se zahvalim svima Vama koji ste mi na bilo koji način bili podrška u toku ovih posljednjih (10) mjeseci bilo glasanjem, lajkanjem ili komentarima podrške. Posebno bih se zahvalio svima Vama koji ste žustro glasali za mene tokom takmičenja. Iako sam bio mnogo puta umoran od puta I nisam mogao ispuniti sva očekivanja Vi ste ipak ‘stojali’ uz mene i bili mi najveća podrška.

Ja sam prezadovoljan jučerašnjim plasmanom s obzirom na veliku konkurenciju. Da budem iskren nisam se nadao da ću doći do finala a kamoli još osvojiti drugo mjesto.

Tokom ovih (10) mjeseci upoznao sam toliko dobrih ljudi i stekao mnogo novih prijateljstava tako da se zahvaljujem Grandu na ukazanoj prilici, jer ovo je za mene bilo nezaboravno iskustvo. Takođe bih želio čestitati svim mojim kolegama koji su učestvovali u ovom takmičenju. Čestitam još jednom Harisu na osvojenom prvom mjestu. Mi se naravno vidimo u Gradačcu gdje ćemo se ponovo družiti.

U narednom period ja ću se iI dalje truditi da ispunim vaša očekivanja i opravdam Vaše povjerenje. Imaću priliku nadam se da se družim sa svim monim fanovima.

Pozdravljam vas I ljubim od srca.

Neizmjerno Zahvalan Vas Sema.”

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box