Portal 072info

OGLASIO SE SEMIR JAHIĆ: “Da budem iskren nisam se nadao da ću…”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Semir Jahić i Haris Berković su se zajedno vratili iz Skoplja zadovoljnih lica jer su osvojili prvo odnosno drugo mjesto na velikom finalu.

Semir Jahić je na svom Facebook profilu poručio svojim glasačima slijedeće:

“Dragi moji,

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Želim da se zahvalim svima Vama koji ste mi na bilo koji način bili podrška u toku ovih posljednjih (10) mjeseci bilo glasanjem, lajkanjem ili komentarima podrške. Posebno bih se zahvalio svima Vama koji ste žustro glasali za mene tokom takmičenja. Iako sam bio mnogo puta umoran od puta I nisam mogao ispuniti sva očekivanja Vi ste ipak ‘stojali’ uz mene i bili mi najveća podrška.

Ja sam prezadovoljan jučerašnjim plasmanom s obzirom na veliku konkurenciju. Da budem iskren nisam se nadao da ću doći do finala a kamoli još osvojiti drugo mjesto.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Tokom ovih (10) mjeseci upoznao sam toliko dobrih ljudi i stekao mnogo novih prijateljstava tako da se zahvaljujem Grandu na ukazanoj prilici, jer ovo je za mene bilo nezaboravno iskustvo. Takođe bih želio čestitati svim mojim kolegama koji su učestvovali u ovom takmičenju. Čestitam još jednom Harisu na osvojenom prvom mjestu. Mi se naravno vidimo u Gradačcu gdje ćemo se ponovo družiti.

U narednom period ja ću se iI dalje truditi da ispunim vaša očekivanja i opravdam Vaše povjerenje. Imaću priliku nadam se da se družim sa svim monim fanovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Pozdravljam vas I ljubim od srca.

Neizmjerno Zahvalan Vas Sema.”

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6