Oglasio se vlasnik lokala iz Modriče: Sve je šala mojih drugova i mene, Tupeša je moj brat

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem grupa momaka ulazi u jedan ugostiteljski objekat u Modriči oglasio se i muškarac koji tvrdi da je gazda objekta.  

– Sve se dogodilo bespotrebno. Sve je šala između mene i mojih drugova u kojoj sam učestvovao i ja. Želim samo da poručim da nikakvog reketiranja nije bilo, nikakvog maltretiranja, nikakvih prijetnji, ucjena. To je šala mojih drugara i mene. Tupeša je moj brat i veliki poznanik, u nekoliko navrata je i radio kod mene. Sarađivali smo u nekoliko navrata. Uvijek smo imali korektnu saradnju. Ovom prilikom pozdravljam – rekao je muškarac navodeći da se zove Ivan Mitrić.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7298125723317914912?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Ffaktor.ba%2Fvijest%2Foglasio-se-vlasnik-lokala-iz-modrice-sve-je-sala-mojih-drugova-i-mene-tupesa-je-moj-brat%2F215357

Naime, kako su mediji prenijeli u ugostiteljski objekat u Modriči upao je kik-bokser Ljuban Vidović Hofman sa grupom momaka. On je prijetio konobaru tražeći navodno gazdu objekta. U jednom trenutku Hofman je kazao da je “Tupešin kum”.

Vidović upao u lokal i rekao obaćajući se konobaru:

– Šta se radi ovde, gde je crv, crvić mali? Aj zovi ga.

Iz policije su naveli tom prilikom kako im incident niej prijavljen.

Faktor

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE