Ogromna podrška dijaspore gradonačelniku Fuadu Kasumoviću

Ogromna podrška dijaspore gradonačelniku Fuadu Kasumoviću

Nefisa Urban Smriko posjetila me danas u kabinetu. Inače, ona živi u Linzu, a posjetu gradu Zenici, nakon tri godine, iskoristila je i da se uzpozna sa mnom. Kako mi je rekla ovom prilikom, moj rad prati i podržava od prve kandidature na poziciji gradonačelnika.

“Gledala sam na televiziji kada ste izjavili kako ste na izborni dan kući kuhali grah. Oduševili ste me. Nisam ništa o Vama znala, ali sam osjetila kako u Vama ima nafake. Nikada me ranije nije zanimala politika, ali otkako sam Vas vidjela počela sam sve pratiti i nećete nikada izgubiti moje povjerenje. Vama čovjek treba da se divi na hrabrosti”, kazala mi je Urban Smriko.

Na kraju posjete uručila mi je prigodan poklon u obliku srca sa natpisom “Dijaspora za Fudu”, a koji je lično izradila, a koji je, kako je kazala, poklon brojnih građana Zenice i BiH u dijaspori koji prate i podržavaju moj rad.

Ovakve posjete i poruke su najbolja potvrda da kada radite iskreno za svoje građane to narod itekako primijeti, ma gdje se nalazio. Ovom prilikom se zahvaljujem Nefisi na posjeti, kao i brojnim dijasporcima koji su mi uputili pozdrave i poruke podrške!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE