Portal 072info

Ogromno interesovanje zeničke javnosti za Centrom za strane jezike ‘Linguateam’ (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kao što je javnosti već poznato u Zenici je počeo sa radom novi Centar za strane jezike ‘Linguateam’, a koji je za kratko vrijeme zahvaljujući svojim promotivnim cijenama i stručnim profesorima definitivno zadobio povjerenje široke mase.

Naime, u ovom sve traženijem centru za strane jezike moguće je pohađati standardni i intenzivni kurs njemačkog jezika po GER-u: A1, A2, B1, B2, C1, a novost iz centra jeste i upis za kurs engleskog jezika koji je u toku. Tim ovog eminentnog Centra za strane jezike sačinjavaju tri magistra i jedan profesor njemačkog jezika i to: Slobodanka Omerović, Asima Đuherić, Selma Fetić i Mirsada Jukić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekipa našeg portala odlučila je posjetiti prostorije centra u Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Zenici, a gdje smo prisustvovali kursu samo jednog dijela Zeničana i Zeničanki koji pohađaju kurseve. Priliku smo iskoristili da saznamo kakvo je iskustvo polaznika sa novootvorenim centrom, a koji nisu štedjeli riječi hvale za sam centar ali i predavače.

“Ja sam oduševljena, sve ide onako baš kako smo planirali budući da naše profesorice daju sve od sebe i maksimalno su nam se posvetile u svakom segmentu. Ono što je najvažnije, pored toga što posjeduju mnogo znanja, ono što je najbitnije jeste što znaju to znanje da prenesu. Ja kao neko ko nikada nije učio njemački jezik za već nekoliko časova znam sastaviti nekoliko rečenica, što je odličan pokazatelj kako svoj posao rade više nego profesionalno” – kazala je jedna od polaznica Linguateam-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U nastavku pogledajte samo jedan mali dio polaznika novootvorenog centra za strane jezike, a svakako ih i vi pozovite već sada i postanite dio velikog broja zadovoljnih Zeničana i Zeničanki koji su odlučili svoje povjerenje u savladavanju njemačkog ali i engleskog jezika ukazati njima. Kontaktirajte ih pozivom na broj 062 890 439, a možete im se pridružiti i putem Facebook stranice klikom OVDJE.

[Galleries 557 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Sponzorisana objava
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME