Portal 072info

OKK ČELIK: Prihvaćena ostavka šefa stručnog štaba Nedžada Hodžića

Upravni odbor Omladinskog košarkaškog kluba «Čelik» održao je jutros vanrednu sjednicu na kojoj je jednoglasno prihvaćena ostavka šefa stručnog štaba Nedžada Hodžića. Potez trenera koji je protekle dvije i po godine bio naš prvi trener i pod čijim vodstvom je OKK «Čelik» nakon tri sezone izborio povratak u najviši rang takmičenja, ocijenjen je moralnim nakon dva rezultatski uvjerljiva poraza od Građanskog u Zenici i sinoć od Mladosti u Mrkonjić Gradu.

«Nedžad Hodžić je čovjek maksimalno vjeran Čeliku, uradio je veliku stvar za ovaj klub čiji će i dalje biti član i na tome mu odajemo priznanje. Sezona je pratkično tek počela i uvjereni smo da će OKK Čelik, zajedno sa svojim prijateljima i navijačima ispuniti cilj – izboriti opstanak u Ligi 12», izjavio je Kasim Sarajlić, predsjednik OKK Čelik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Do angažmana novog šefa stručnog štaba, ekipu će privremeno voditi Ahmed Muminović, dosadašnji prvi saradnik Nedžada Hodžića. Nardnu utakmicu OKK Čelik igra u subotu, od 20 sati u Areni Zenica, kada ćemo ugostiti sportske prijatelje HKK «Široki» iz Širokog Brijega.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME