Portal 072info

OLAKŠANJE: Sami namjestite šta ćete prvo vidjeti na Facebooku

U Facebooku su nam odlučili malo olakšati život, pa su ponudili novu značajku pomoću koje je moguće bolje kontrolisati to što nam se pojavljuje na News Feedu. Zove se “See First” i omogućava vam određivanje čije ćete objave vidjeti prije svih ostalih.

Najveća društvena mreža svijeta poznata je po tome što vam pokazuje ono što njeni pametni algoritmi odrede kao važno, bez obzira kad je taj sadržaj bio objavljen. Opcija za prikaz News Feeda u kojem se prvo prikazuju najnovije objave postoji, ali do nje nije lako doći, a i gnjavaža je pristupiti joj putem mobitela.

Međutim, u Facebooku su nam odlučili malo olakšati život, pa su ponudili novu značajku pomoću koje je moguće bolje kontrolisati to što nam se pojavljuje na News Feedu. Zove se “See First” i omogućava vam određivanje čije ćete objave vidjeti prije svih ostalih.

Nova je značajka trenutno dostupna samo na uređajima sa operativnim sustavom iOS. Izdanje za Android i desktop kompjutere trebalo bi se pojaviti uskoro.

Evo kako ju možete aktivirati. Pokrenite aplikaciju za Facebook, pa kliknite na dugme “More” u donjem desnom uglu. Skrolajte do dna menija, sve dok ne nađete “News Feed Preferences”. Odaberite tu opciju, pa “Prioritize who to see first”. Zatim odaberite kontakte čije objave želite vidjeti stalno pri vrhu News Feeda.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box