Olgun zadovoljan ishodom razgovora sa Robijašima, oni tvrde da sastanka nije ni bilo

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nogometni klub Čelik iz Zenice danas je na društvenim mrežama objavio kako su navijači tog kluba prije dvije sedmice održali sastanak sa menadžmentom Zeničana.

Između ostalog je saopćeno da se Čelikova uprava zahvalila navijačima na maksimalnoj podršci, te da je upućen prijedlog da ulaznice za južnu tribinu Bilinog polja budu jeftinije za 50 posto, što Robijaši nisu prihvatili, naglašavajući da je njihov cilj “da budu uz svoj klub i ako je potrebno i da poskupe karte za 50 posto”.

ČITAJ JOŠ:  Je li ovo najveći fan Edina Džeke?

– Njihov postupak nas je učinio veoma ponosnim i želim ponovo da se zahvalim najboljim navijačima ove zemlje – riječi su Aydina Olguna koje je prenijela zvanična Facebook stranica Čelika.

Putem Facebooka stigao je i odgovor Robijaša.

– Želimo vas obavijestiti da se članovi Robijaši 1988 Zenica nisu sastali nikako sa investitorom niti sa Upravom kluba. Naš zadnji kontakt sa članom Uprave je bio usmeni prije utakmice sa FK Sarajevo što je bilo prije mjesec, gdje smo usmeno rekli da planiramo napraviti “navijački jug”, gdje bi naša matična ćelija bila isključivo tribina za Robijaše i one koji žele stajati i navijati – poručuju Robijaši, pa dodaju:

ČITAJ JOŠ:  Jedna od najluđih sportskih priča: Kako je Becker izgubio silne milione?

– Ne želimo jeftinije karte za jug, nego čak šta više za one koji tu dolaze radi cijene karte, bolje je pojeftiniti istok ili zapad, a mi se svog juga odreći nećemo nikada. Mi i dalje nismo dobili odgovore na naša pitanja i bitnije nam je da je zdrava sredina oko kluba, tj. da prošli grobari Čelika ne kruže ponovo oko našeg kluba i da UG Robijaši 1988 Zenica radi zdrave projekte. Na kraju krajeva, mi jedva čekamo sastanak s Upravom, pa da o tome obavijestimo javnost – saopćeno je iz ove navijačke grupe.

ČITAJ JOŠ:  Miralem Pjanić objavom na Instagramu oduševio milione svojih fanova

Faktor.ba

GODISNJICA
MARKETING