Omiljena pjevačica Zlatana Ibrahimovića zaražena koronavirusom

z 5

Pjevačica Nada Topčagić (68) zaražena je koronavirusom i trenutno se nalazi u svom stanu u Beogradu. Ona je morala da se izoluje, dok je njen muž Zlatko u porodičnoj kući na Tari.

– Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. 

Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se. Malo je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraT će još nekoliko dana, nada se brzom oporavku – rekao je za blizak izvor za “Pink”, te dodao kako Nada sa sobom nije ponijela ni telefon, kako je niko ne bi ometao tokom oporavka, prenose “Nezavisne”.

Nada i njen hit “Jutro je” proslavio je fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, koji je u nekoliko navrata postavljao objave na Instagramu uz spomenutu pjesmu, a uz “Jutro je” je sišao na binu festivala u San Remu. 

Pjevačica je bila specijalni gost Ibrahimovića na zabavi povodom njegovog 40. rođendana, a Zlatan je prilikom susreta sa Novakom Đokovićem prošlog mjeseca zajedno zapjevao Nadin hit.

IZVORAvaz
Prethodni članakU Turskoj umrle 22 osobe nakon konzumacije ilegalnog alkohola
Sljedeći članakProlazak kroz skromna skrivena vrata košta 33.000 dolara