Omiljena pjevačica Zlatana Ibrahimovića zaražena koronavirusom

z 5
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačica Nada Topčagić (68) zaražena je koronavirusom i trenutno se nalazi u svom stanu u Beogradu. Ona je morala da se izoluje, dok je njen muž Zlatko u porodičnoj kući na Tari.

– Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. 

Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se. Malo je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraT će još nekoliko dana, nada se brzom oporavku – rekao je za blizak izvor za “Pink”, te dodao kako Nada sa sobom nije ponijela ni telefon, kako je niko ne bi ometao tokom oporavka, prenose “Nezavisne”.

Nada i njen hit “Jutro je” proslavio je fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, koji je u nekoliko navrata postavljao objave na Instagramu uz spomenutu pjesmu, a uz “Jutro je” je sišao na binu festivala u San Remu. 

Pjevačica je bila specijalni gost Ibrahimovića na zabavi povodom njegovog 40. rođendana, a Zlatan je prilikom susreta sa Novakom Đokovićem prošlog mjeseca zajedno zapjevao Nadin hit.