Portal 072info

SVI ZA SEJU: Omladinski hor Zenica organizuje koncert „Seji s ljubavlju“

Seadu Seji Mustafiću dijagnosticiran je tumor na mozgu. Sredinom decembra 2016. godine operisan je na klinici Acibadem u Turskoj, a troškovi operacije iznose 25.000 eura.

Udruženje muzičke omladine „Omladinski hor Zenica“ u saradnji sa Gradskom arenom Zenica u subotu, 18. februara 2017. godine, s početkom u 19 sati održat će muzički koncert „Seji s ljubavlju“.

Pod dirigentskom palicom profesora Milenka Karovića, članovi i solisti Omladinskog hora i to Merima Mustafić, Alen Seferović, Ajdin Huskić i Ermin Ašćerić priredit će jednu lijepu i pozitivnu muzičku priču sa najboljim kompozicijama iz repertoara Omladinskog hora.

Specijalni gost večeri je Armin Muzaferija.

Važno je naglasiti da će svoj doprinos ovom koncertu dati i hor Osnovne muzičke škole iz Zenice, pod dirigentskom palicom profesorice Aldine Aganović.

Također, ističemo da ozvučenje na ovom koncertu potpisuje Amir Šuta iz Sarajeva, a rasvjetu i scenografiju Elfad Baručija iz Zenice koji će na ovaj način dati doprinos ovom humanom djelu.

Ulaznice po cijeni od 3 KM možete pronaći na biletarnici Gradske arene Zenica, kao i na brojeve telefona: 032/242-604, 062/859-555 i 063/797-555.

Sav prihod od prodatih ulaznica bit će predat za liječenje oboljelog Mustafića.

”Dobrota mnogo zna i može, a govori samo osmijehom…” – Ivo Andrić.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box